wat zeggen cliënten
Anke D.

Anouk pakt de dingen aan op maat van de persoon die voor haar zit. Op zijn of haar tempo. Duidelijk gestructureerd zodat je weet wat je te wachten staat. En vooral ook zeer bemoedigend, wat wonderen doet voor het zelfvertrouwen dat je dan soms wat verloren bent op dat moment.

 

Ze helpt je mee zoeken naar iets wat je op dat moment heel hard kwijt bent. Als een soort gids die je meeneemt naar een weg met verschillende mogelijkheden. Of naar andere wegen waarvan je dacht dat ze niet voor jou waren of waarvan je niet eens wist dat ze bestonden.

Charlotte Velleman

Ik voelde me bij Anouk meteen op mijn gemak. Dankzij de loopbaan-begeleiding heb ik mijn toenmalige job opgegeven voor een halftijdse job en ben daarnaast zelfstandige in bijberoep geworden. Dit laatste had ik nooit gedurfd, maar Anouk liet me inzien dat ik het wel kan en gewoon in mezelf moet geloven. Ze stelt de juiste vragen en laat je vooral zelf tot inzichten komen.Ik ben over de ganse lijn heel blij dat ik dit traject heb gevolgd en zou het iedereen aanraden! Het heeft mijn leven helemaal veranderd en ik ben er een stuk gelukkiger van geworden.

Thalia Decoene

Wat loopbaanbegeleiding mij heeft bijgebracht? Ik denk dat ik het kan samenvatten in kernwoorden: zelfacceptatie, eigen identiteit, valkuilen, waarden, mijn droom. Ik ben enorm dankbaar dat Anouk me de kennis heeft bijgebracht over multipotentialites (creatieve generalisten).

Bedankt Anouk, om wie je bent, om wat je geeft en om wat je doet leven in andere mensen zoals bij mij!