PERFECTIONISMECOACHING
Herken je dit bij jezelf?

Je hebt soms weinig zelfvertrouwen door de luide stem van je innerlijke criticus.

Soms heb je zoveel last van het impostor syndrome (het bedriegerssyndroom) dat je helemaal blokkeert.

Je hebt last van faalangst. Daardoor heb je ook last van uitstelgedrag, omdat je (onbewust) bang bent dat het niet goed genoeg zal zijn.

Je bent een pleaser. Je gaat conflicten of moeilijke gesprekken uit de weg. Daardoor laat je je collega's, leidinggevende en/of familie al wel eens over je grenzen gaan. Dat geeft je dan een slecht gevoel.

Je wil graag alles onder controle hebben. Hulp vragen en iets uitbesteden vind je lastig. 

Je vindt het moeilijk om knopen door te hakken over belangrijke en minder belangrijke dingen in je werk en je dagelijkse leven.

Je vindt zelfzorg wel belangrijk, maar je vindt het een uitdaging om ook echt die tijd voor jezelf te nemen. Eigenlijk sta je quasi altijd aan.

Kortom, perfectionisme houdt je klein. Maar jij wil vrij zijn en niet gebukt gaan onder die enorme druk.

I feel you!

Ik was enkele jaren geleden ook zoals jij. Vandaag ben ik vrij van 'moeten' en doe ik alles vanuit 'willen'. Ik laat me niet langer kleinhouden door perfectionisme en ik wens jou hetzelfde toe.

Wat mag je verwachten van dit traject?

In dit traject werk ik met een specifieke methodiek: de OCP-methode. OCP staat voor 'ontwikkelingsgericht coachen van mensen met perfectionisme'.

 

We werken in onze sessies met het onderbewustzijn via NLP-technieken (= neurolinguïstisch programmeren). Als je weet dat 97% van wat de denken, doen en voelen gestuurd wordt vanuit het onderbewustzijn, is dit dus een efficiënte en effectieve manier om van je oude perfectionismepatroon af te geraken. 

Wanneer je dit traject afrondt, sta je net als ik weer vrijer in het leven. Wanneer je oud patroon toch nog eens opflakkert (je blijft tenslotte een mens), kan je dit sneller plaatsen en weer van je afzetten. 

Het is gedaan met je weg te steken en te laten kleinhouden door perfectionisme.

Comment ça marche?

Dit traject omvat:

  • individuele coaching verspreid over gemiddeld 5 à 7 sessies. We starten met sessies van 1,5u en gaan na enkele weken verder met sessies van 30 minuten tot 1u. 

  • tweewekelijkse coaching via Zoom op maandag, dinsdag of donderdag

  • huiswerkopdrachten na elke sessie. Dit vraagt vanaf sessie 2 max. 15 minuten per dag van je tijd.

Jouw investering in dit traject bedraagt 95€ per uur. Voor een sessie van 1,5u betaal je dus 142,5€ en voor een sessie van 30 minuten 47,5€

Afspraken die minder dan 24u op voorhand worden geannuleerd, worden aangerekend.

Yes! Ik ben klaar om mijn perfectionisme los te laten

Voor we samen aan een traject starten, wil ik er zeker van zijn dat we een goeie match zijn. Dit is zowel voor jou als voor mij belangrijk, zodat we echt vooruitgang kunnen maken.

Voor jou is het belangrijk om te voelen dat je mij kan vertrouwen en dat je je kan vinden in mijn manier van werken.

 

Ikzelf wil aftoetsen of jij er klaar voor bent om ownership te nemen en zowel tijdens de sessies als thuis aan de slag gaat met de opdrachten. Alleen zo kan dit traject slagen en kan jij je oud perfectionismepatroon loslaten.

Ben je nog steeds enthousiast? Geweldig! Plan dan snel je kennismakingsgesprek in.