PERFECTIONISMECOACHING

Perfectionisme heeft vele gezichten en is veel meer dan alleen de lat (te) hoog leggen. Ook pleasen, controledrang, faalangst, uitstelgedrag, piekeren, nood aan bevestiging, nooit opgeven en een te groot verantwoordelijkheidsgevoel zijn kenmerken van perfectionisme. 

Hoge kwaliteitseisen hebben en goed willen doen voor anderen zijn op zich mooie kwaliteiten. Maar als de slinger doorslaat en je perfectionisme je belemmert om je ondernemersdroom waar te maken, dan kan een coachingstraject je helpen om (terug) balans te vinden. 

Een gemiddeld coachingstraject duurt 7 sessies van 1u à 1,5u. Sommige trajecten zijn korter, andere trajecten zijn langer. We starten met vrijblijvend kennismakingsgesprek (max. 30 minuten) zodat je kort je situatie kan schetsen en we kijken of er een klik is. Om een coachingstraject te laten slagen, is het belangrijk dat we op dezelfde golflengte zitten. Ik verwacht van jou dat je een openstaat voor verandering en echt gemotiveerd bent om je perfectionisme aan te pakken. Als ik het niet voel, dan zal ik jou dat eerlijk zeggen en doorverwijzen naar een collega. Als jij het niet voelt, dan nodig ik je uit om dit ook gewoon te zeggen. Ik heb mijn perfectionisme al aangepakt, dus ik word niet boos van 'negatieve' feedback ;)

 

Als we samen beslissen om een coachingstraject te starten, dan plannen we het intakegesprek in waarin we de kenmerken van perfectionisme overlopen en de volgende afspraken vastleggen. Idealiter zien we elkaar om de twee weken. Als huiswerk krijg je een invuldocument om je eigen perfectionismepatroon onder de loep te nemen. Vanaf de tweede sessie gaan we via de OCP-methodiek (= ontwikkelingsgericht coachen van mensen met perfectionisme) aan de slag met het deel in jou dat je perfectionisme aanstuurt én met het deel in je dat je vrije kind aanstuurt met als doel om harmonie te creëren tussen de twee delen, zodat jij vol zelfvertrouwen in het leven kan staan en je je als ondernemer echt in de wereld kan gaan zetten.

Tarief

Jouw investering als ondernemer bedraagt 75 € (excl. BTW) per sessie (1u à 1,5u)

Je kan betalen met Payconic of je bankapp op het einde van de sessie. Een factuur is mogelijk.

Afspraken die minder dan 24u op voorhand worden geannuleerd, worden aangerekend.

Waar en wanneer

In Gezondheidscentrum Mechelen

Op dinsdagvoormiddag en tweewekelijks afwisselend op donderdagavond en vrijdagvoormiddag.

Via videocall

Op donderdag en vrijdag.

Zet je op de wachtlijst

Heb je interesse? Laat dan je gegevens achter zodat ik je kan contacteren zodra er een plaats vrijkomt.

© 2021 by flowfix | Proudly created with Wix.com | Privacyverklaring