PERFECTIONISMECOACHING
Herken je dit?

De stem van je innerlijke criticus is heel aanwezig. Daardoor heb je soms weinig zelfvertrouwen.

Soms steekt het het impostor syndrome (het bedriegerssyndroom) de kop op. Je hebt dan het gevoel dat je helemaal niet goed bent in wat je doet. Je voelt je een bedrieger en je denkt dat je door de mand gaat vallen.

Je hebt last van faalangst. Daardoor heb je ook last van uitstelgedrag, omdat je (onbewust) bang bent dat het niet goed genoeg zal zijn.

Je bent een pleaser en een ja-zegger. Als je nee moet zeggen, omdat je echt geen tijd of energie hebt, dan voel je je schuldig. 

Je wil graag alles onder controle hebben en de dingen op jouw manier doen. Hulp vragen en iets uitbesteden vind je lastig. 

Je vindt het moeilijk om knopen door te hakken over belangrijke en minder belangrijke dingen in je werk en je dagelijkse leven.

Je vindt zelfzorg wel belangrijk, maar je vindt het een uitdaging om ook echt die tijd voor jezelf te nemen. Eigenlijk sta je quasi altijd aan.

Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel waardoor je regelmatig dingen op jou neemt die ook door iemand anders kunnen gedaan worden.

Als je blijft doorgaan zoals je nu bezig bent, dan ligt (de volgende) burn-out op de loer.

Je hebt last van lichamelijke kwalen: spanningshoofdpijn, chronische hyperventilatie, (spier)pijnen,...

Het is genoeg geweest. Je wil niet meer gebukt gaan onder die enorme druk.

I feel you!

Ik was tot enkele jaren geleden ook zoals jij.
Vandaag ben ik vrij van 'moeten' en doe ik de dingen vanuit 'willen'. Ik laat me niet langer kleinhouden door perfectionisme en ik wens jou hetzelfde toe.

bynouchka07012017.jpg
Wat mag je verwachten van dit traject?

In dit traject werk ik met een specifieke methodiek: de OCP-methode. OCP staat voor 'ontwikkelingsgericht coachen van mensen met perfectionisme'.

 

We werken in onze sessies met het onderbewustzijn via NLP-technieken (= neurolinguïstisch programmeren). Als je weet dat 97% van wat de denken, doen en voelen gestuurd wordt vanuit het onderbewustzijn, is dit dus een efficiënte en effectieve manier om van je oude perfectionismepatroon af te geraken. 

Wanneer je dit traject afrondt, sta je net als ik weer vrijer in het leven. Wanneer je oud patroon toch nog eens opflakkert (je blijft tenslotte een mens), kan je dit sneller plaatsen en weer van je afzetten. 

Het is gedaan met je weg te steken en te laten kleinhouden door perfectionisme.

Comment ça marche?
bynouchka07012003.jpg

Dit traject omvat:

  • individuele coaching verspreid over gemiddeld 5 à 7 sessies. We starten met sessies van 2u, daarna volgen 2 sessies van 1,5u en de daaropvolgende sessies variëren in duurtijd van 30 minuten tot 1u. We bespreken dit altijd samen.

  • tweewekelijkse coaching via Zoom op maandag, dinsdag of donderdag

  • hotline via Whatsapp

  • check-in call van 30 minuten zes weken na de laatste sessie

  • Jouw investering bedraagt 665 €* (incl. BTW). Je kan ervoor kiezen om dit bedrag in één keer te betalen of dit op te splitsen 2 x 332,5 € of 3 x 222 €. Het traject kan starten na de betaling van je (eerste) factuur.

  • Als je nadien de coaching wil verderzetten, dan bekijken we dit samen aan het einde van het basistraject en dan maak ik voor jou een voorstel op maat.

 

*heb je (ook) last van perfectionisme op het werk en heb je recht op loopbaancheques? Dan kan je dit traject (deels) financieren met loopbaancheques.

Yes! Ik ben klaar om mijn perfectionisme los te laten

Voor we samen aan een traject starten, wil ik er zeker van zijn dat we een goeie match zijn. Dit is zowel voor jou als voor mij belangrijk, zodat we echt vooruitgang kunnen maken.

Voor jou is het belangrijk om te voelen dat je mij kan vertrouwen en dat je je kan vinden in mijn manier van werken.

 

Ikzelf wil aftoetsen of jij er klaar voor bent om ownership te nemen en zowel tijdens de sessies als thuis aan de slag gaat. Alleen zo kan dit traject slagen en kan jij je oud perfectionismepatroon loslaten.

Ben je nog steeds enthousiast? Geweldig! Plan dan snel je kennismakingsgesprek in.