PERFECTIONISMECOACHING

Perfectionisme heeft vele gezichten en is veel meer dan alleen de lat (te) hoog leggen. Ook pleasen, controledrang, faalangst, uitstelgedrag, piekeren, nood aan bevestiging, nooit opgeven en een te groot verantwoordelijkheidsgevoel zijn kenmerken van perfectionisme.

Hoge kwaliteitseisen hebben en doorzetten zijn op zich mooie kwaliteiten. Maar als je perfectionisme je belemmert en het ervoor zorgt dat je lichaam in staking gaat, je elke nacht wakker ligt of je je altijd druk maakt over wat anderen van je denken, dan kan een coachingstraject je helpen om (terug) balans te vinden. 

Een gemiddeld coachingstraject duurt 5 tot 7 sessies van 1u à 1,5u. Sommige trajecten zijn korter, andere trajecten zijn langer. We starten met een intakegesprek waarin we de kenmerken van perfectionisme overlopen en de volgende afspraken vastleggen. Idealiter zien we elkaar om de twee weken. Als huiswerk krijg je een invuldocument om je eigen perfectionismepatroon onder de loep te nemen. Vanaf de tweede sessie gaan we via de OCP-methodiek (= ontwikkelingsgericht coachen van mensen met perfectionisme) aan de slag met het deel in jou dat je perfectionisme aanstuurt én met het deel in je dat je vrije kind aanstuurt met als doel om harmonie te creëren tussen de twee delen, zodat jij terug vrijer en vol zelfvertrouwen in het leven kan staan.

Tarief

Het tarief bedraagt 60€ per uur. Een sessie duurt 1u tot 1,5u.

Je kan betalen met payconic, je bankapp of cash op het einde van elke sessie

Waar en wanneer

Omwille van het coronavirus zijn er momenteel geen face-to-face begeleidingen

in Gezondheidscentrum Mechelen. Tijdens de komende weken kan je wel een

afspraak inplannen voor coachings via videochat.

De kalender wordt deze week online gezet.

© 2020 by flowfix. Proudly created with Wix.com