OVER ANOUK

Ik ben Anouk, 39, mama van Mats, plusmama van Jesper en getrouwd met hun papa Bob. Samen met Billie, onze zotte en aanhankelijke hond, wonen wij in Mechelen.

Ik ben loopbaan- en perfectionismecoach voor ondernemers en iedereen met een ondernemersdroom. Talenten spotten, rode draden vinden, anderen inspireren en mensen zien groeien, geeft mij enorm veel energie.

 

Ik begeleid voornamelijk multipassionates oftewel creatieve generalisten en ondernemers die zich geremd voelen door hun perfectionisme.

 

Zelf ben ik ook een multipassionate: iemand met veel interesses en een bijna onstilbare honger naar nieuwe ervaringen en kennis. 

Zo startte ik mijn volwassen leven in een heel ander domein dan waar ik vandaag in werk. Aan de unief studeerde ik sinologie. Dat bracht me als buitenlandse student twee jaar naar China. De wereld ging daar letterlijk en figuurlijk voor mij open. 'Het buitenland' was de rode draad in alles wat ik deed tot ongeveer 4 jaar geleden. Na mijn studies heb ik 10 jaar in het hoger onderwijs gewerkt als beleidsmedewerker internationale relaties. De eerste jaren lag mijn focus op Azië, daarna kwam Zuid-Afrika op mijn pad, een land waar ik instant verliefd op werd.

Ik geloof dat er altijd meer mogelijk is dan je denkt.

Waarom? Omdat ik het zelf heb mogen ervaren. Ik was net 30 toen ik voor het eerst rugpijn kreeg. Toen dat na enkele jaren chronisch bleek te zijn en ik fysiek en mentaal helemaal op was, moest ik mezelf heruitvinden. Ik dacht dat ik niks meer kon, maar dankzij professionele begeleiding en coaching ontdekte ik dat ik nog steeds een zinvol bestaan kon leiden. Dat dit als zelfstandige zou zijn, was al heel snel duidelijk.

Ik vind het belangrijk om jou optimaal te kunnen begeleiden, dus ik volg regelmatig nieuwe opleidingen en lees vaktijdschriften en boeken om on top of my game te blijven.

Het is mijn missie om jou je superpowers te laten (her)ontdekken, zodat je op een bewuste en authentieke manier kan leven en werken.

Profielfoto's door ByNouchka

© 2021 by flowfix | Proudly created with Wix.com | Privacyverklaring