OVER ANOUK

Ik ben Anouk, 38, mama van Mats, plusmama van Jesper en getrouwd met hun papa Bob. Samen met Billie, onze zotte en aanhankelijke hond, wonen wij in Mechelen.

Ik ben loopbaan- en perfectionismecoach met een soft spot voor creatieve generalisten, langdurig en chronisch zieken die hun weg zoeken op de arbeidsmarkt en startende solopreneurs. Talenten spotten, rode draden vinden, anderen inspireren en mensen zien groeien, geeft mij enorm veel energie.

Zelf ben ik ook een creatieve generalist: iemand met veel interesses en een honger naar nieuwe ervaringen en kennis.

Aan de unief studeerde ik sinologie. Dat bracht me als buitenlandse student twee jaar naar China. De wereld ging daar letterlijk en figuurlijk voor mij open. 'Het buitenland' was de rode draad in alles wat ik deed tot ongeveer 4 jaar geleden. Na mijn studies heb ik 10 jaar in het hoger onderwijs gewerkt als beleidsmedewerker internationale relaties. De eerste jaren lag mijn focus op Azië, daarna kwam Zuid-Afrika op mijn pad, een land waar ik instant verliefd op werd.

Ik geloof dat er altijd meer mogelijk is dan je denkt.

Waarom? Omdat ik het zelf heb mogen ervaren. Ik was net 30 toen ik voor het eerst rugpijn kreeg. Toen dat na enkele jaren chronisch bleek te zijn en ik fysiek en mentaal helemaal op was, moest ik mezelf heruitvinden. Ik dacht dat ik niks meer kon, maar dankzij loopbaanbegeleiding ontdekte ik dat ik nog steeds een zinvol bestaan kon leiden. Dat dit als ondernemer zou zijn, was al snel duidelijk. De wereld van het hoger onderwijs en jongvolwassenen lag mij nog steeds nauw aan het hart en dus startte ik als studiekeuzebegeleider. Al snel kwam daar ook loopbaanbegeleiding bij. Inmiddels ligt de focus op volwassenen, werkgeluk en perfectionisme.

‚Äč

Het is mijn missie om jou je superpowers te laten (her)ontdekken, zodat je op een bewuste en authentieke manier in het leven kan staan.

Profielfoto's door ByNouchka

© 2020 by flowfix. Proudly created with Wix.com