OVER ANOUK
bynouchka07012028.jpg

Hi, ik ben Anouk, 40 lentes jong, mama van Mats en plusmama van Jesper, vrouw van Bob en dog mum van Billie. Samen wonen wij in Mechelen, waar ik geboren en getogen ben en na enkele omzwervingen tot in het verre China weer terug kwam wonen.

Ik coach mensen zoals jij: multipassionatesMultipassionates zijn veelzijdig en hebben verschillende (uiteenlopende) interesses en passies, houden van variatie en afwisseling, zijn leergierig en krijgen instant energie als ze iets nieuws kunnen leren of doen. Ze zijn vaak ook goed in verbanden leggen en zo het grotere geheel te zien.

 

De keerzijde van de medaille is dat multipassionates al wel eens last hebben van het shiny object syndrome: ze zijn snel afgeleid wanneer er een nieuwe mogelijkheid op hun pad komt, waardoor ze minder aandacht gaan besteden aan wat echt belangrijk is. Consistentie en focus zijn niet altijd de sterkste kant van multi’s. Evenmin als kiezen, want “Kiezen is verliezen hé, mannekes!”.

Enter: me! Ik ben zelf -wat dacht je- ook een multigepassioneerde medemens en ik heb de voorbije vier jaar meer dan honderd multipassionates gecoacht naar een leven en loopbaan die ze voor zichzelf hebben gekneed, helemaal in lijn met hun veelzijdigheid.

"Ik zal jou nooit zeggen dat je maar één passie mag kiezen en dat je alleen daar voor mag gaan. Ik ga je wel leren hoe je focus kan behouden."

Net als jij investeer ik graag in mezelf en mijn onderneming. Ik volgde de voorbije jaren verschillende opleidingen en business coachings. Die kennis en ervaring deel ik graag met jou. Ik volgde opleidingen tot perfectionismecoach, loopbaancoach, talent- en ontwikkelingsgericht coachen en NLP. Ik volg regelmatig workshops en masterclasses over ondernemen, social media, branding, webdesign, time management en productiviteit, lanceren en verkopen,… en ik lees minstens één vakboek per week om mij on top of my game houden als coach. #booknerdalert

bynouchka07012007.jpg
20200811_202149.jpg

Tot slot nog enkele persoonlijke weetjes:

  • ik heb een masterdiploma sinologie (Chinese studies) en woonde als student twee jaar in China

  • ik heb de wereld rondgereisd als projectcoördinator van Europese onderwijsprojecten. Ik had een groot project in Zuid-Afrika, waar ik alles bij elkaar geteld 4 maanden verbleef en werd verliefd op het land en zijn inwoners.

  • het eerste wat ik doe als ik proper gewassen en aangekleed beneden kom, is de Nespresso laten lopen en mezelf een heerlijke latte maken

  • ik vind humor en jezelf al eens kunnen relativeren heel belangrijk, ook in coaching

  • ik ben ‘a recovering perfectionist, and an aspiring good enoughist’, zoals Brené Brown het zo mooi zegt

  • het bos, het strand, de bergen, kortom, de natuur = mijn happy place

  • mijn favoriete auteur is de Japanse schrijver Haruki Murakami

  • ik heb een groot chirohart: lid geweest, hoofdleidster geweest en een tweede carrière in de chiro gehad als volwassen begeleider

Nog vragen? Shoot!

Ik kijk er naar uit om jou ook beter te leren kennen!

Warme groetjes, Anouk