SIDEKICK
voor multipassionate ondernemers
Herken je dit?

Je bent een multipassionate: een creatieve denker of doener met veel interesses en ideeën, een grote leerhonger en altijd in voor iets nieuws.

Je hebt zoveel ideeën dat je erdoor overweldigd wordt. Je ziet soms het bos door de bomen niet meer.

In al je enthousiasme begin je regelmatig met iets nieuws, om het dan enige tijd later weer aan de kant te schuiven.

Je hebt last van het shiny object syndrome: iets nieuws verschijnt in je blikveld, en woesj, je bent afgeleid van waar je echt mee zou moeten bezig zijn.

Soms heb je zoveel last van keuzestress, dat er uitstelgedrag in je dagen sluipt.

Je wil veel dingen kunnen doen, maar je hebt tegelijk ook behoefte aan focus en structuur.

Je zoekt een compagnon de route, een sidekick om te sparren, iemand die mee je ideeën filtert en je een spiegel voorhoudt. Iemand die je aanmoedigt en die jouw stok achter de deur is om je ideeën en plannen in daadwerkelijke actie om te zetten.

bynouchka07012020.jpg

Don't look any further!

I present to you: me, myself and I

Het ligt niet aan jou

Ondernemen kan soms eenzaam zijn. Ik hoor het zo vaak bij mijn coachees: "Ik voel me soms alleen". Het is ook een gevoel dat ik bij mezelf herken. Daarom spar ik regelmatig met mijn business-maatje en neem ik deel aan intervisies met andere coaches. 

 

De vrijheid om je eigen beslissingen te nemen en keuzes te maken is geweldig, maar het is een mes dat aan twee kanten snijdt. Net die vrijheid kan ook heel overweldigend zijn, want welke richting kies je nu? Hoe beslis je welke ideeën en plannen je meeneemt in je aanbod? Hoe weet je of je wel goed bezig bent?

 

Je kan wel eens de mening van je partner of een vriendin vragen, maar als ze zelf niet ondernemen of niet begrijpen hoe het is om een multipassionate-brein te hebben, dan ben je niet veel met hun goedbedoelde advies. 

Het kan ook anders

Als sidekick duik ik mee in jouw onderneming of jouw project van dat moment.

 

> Ik luister enthousiast naar al jouw ideeën en ik challenge jou: welke richting wil jij eigenlijk uit? Wat is jouw missie en wat is je visie voor je onderneming (in bijberoep)? Welke ideeën dragen bij aan waar je naartoe wil en welke niet?​

 

Als dit voor jou nog niet duidelijk is, dan kunnen we starten we met enkele sessies rond zelfinzicht (talenten, waarden, rode draden in je passies en interesses, je why (missie), visie,...). Je kan hier mogelijk loopbaancheques voor gebruiken.

Ik zet mijn ideeënfilter en realitychecker aan (maar geen nood, ik ben ook een dromer en geloof dat er altijd meer mogelijk is dan je denkt!). We brengen focus in je veelzijdigheid op een manier die voor jou goed voelt. We creëren een kader en een structuur waarin je je creatieve zelf kan zijn.

> Ik denk mee na met jou over de praktische uitwerking: we maken van je ideeën duidelijke plannen met concrete acties

> Ik houd de vinger aan de pols en check regelmatig in met jou: waar sta je nu? Wat heb je al gedaan? Welke obstakels zijn er? Ik ben jouw enthousiaste supporter en je stok achter de deur

> Je staat er nooit alleen voor. Je kan mij tussen twee afspraken bereiken via Whatsapp voor korte vragen, om even te laten weten wat je die dag gaat doen, hoe het met je gaat of om even iets af te toetsen en bevestiging te krijgen.

> Heb je ook nood aan praktische of logistieke hulp voor één van je projecten, een stocktelling in je zaak, een dag meedraaien in de winkel, je social media eens onder handen nemen, teksten schrijven voor je website: als multipassionate ben ik zelf ook van veel markten thuis ;-)  Stel je vraag en we bekijken samen wat mogelijk is.

Comment ça marche?
  • We starten met een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek (30 minuten) via Zoom

  • Ik ben gedurende 3 of 6 maanden jouw coach en compagnon de route. We zien en spreken elkaar tweewekelijks (1,5u)  via Zoom of in een koffiebar, op jouw locatie of in het bos (in Mechelen)

  • hotline via Whatsapp

>>> Ben je op zoek naar éénmalige of kortlopende praktische of logistieke ondersteuning voor je project, evenement of hulp in je zaak voor bv. een stocktelling, een subsidieaanvraag voor KMO-portefeuille, een social media scan,... laat het me weten en we bekijken samen de mogelijkheden. Ik maak voor jou graag een voorstel en offerte op maat.

bynouchka07012010.jpg
Denk je nu: "Yes! Dit heb ik nodig om mezelf als multipassionate en mijn onderneming te laten groeien!"

Voor we samen aan een traject starten, wil ik er zeker van zijn dat we een goeie match zijn. Dit is zowel voor jou als voor mij belangrijk, zodat we echt vooruitgang kunnen maken.

Voor jou is het belangrijk om te voelen dat je mij kan vertrouwen en dat je je kan vinden in mijn manier van werken.

 

Ikzelf wil aftoetsen of jij er klaar voor bent om ownership te nemen en zowel tijdens de sessies als thuis aan de slag gaat. Alleen zo kan jij als ondernemer groeien.

Ben je nog steeds enthousiast? Geweldig! Plan dan snel je kennismakingsgesprek in.