LOOPBAANCOACHING VOOR ONDERNEMERS

We starten met een vrijblijvend en gratis kennismakingsgesprek waarin ik luister naar jouw verhaal, we samen bekijken wat ik voor jou kan betekenen en we nagaan of er een klik is. Het is heel belangrijk voor het succes van het traject dat we een goed gevoel hebben bij elkaar. Ik verwacht van jou openheid, motivatie en de goesting om echt aan de slag te gaan met wat we tijdens het coachingstraject ontdekken. Als ik het niet voel, dan zal ik dat eerlijk zeggen. Als jij het niet voelt, dan kan je mij dat ook zeggen en dan verwijs ik graag door een collega die beter bij je past.

Als we samen beslissen om een coachingstraject op te starten, plannen we het eerste gesprek in. Daarna volgen er sessies over talenten en valkuilen, (werk)waarden, jouw rode draden (als multipassionate), jouw ondernemersdromen en hoe je (als multipassionate je verschillende) dromen in de wereld kan zetten. We gaan je aanbod scherpstellen en je ideale klant omschrijven, ik ga je op onderzoek uitsturen om met andere ondernemers en je doelgroep te connecteren en we stellen een actieplan op, zodat je ook echt stappen gaat zetten.

Heb je last van faalangst en uitstelgedrag en laat je je kleiner houden dan je bent door perfectionisme? Dan kunnen we het traject uitbreiden met perfectionismecoaching.

Heb je ook graag ondersteuning bij de praktische kanten van ondernemen en de cijfers? Ik werk samen met een aantal business coaches en financieel adviseurs naar wie ik je graag doorverwijs voor dat luik van ondernemen.

Tarief

Je kan een loopbaancheque gebruiken voor alle sessies over zelfinzicht en zelfmanagement.

Sessies die over je businessstrategie gaan (je ideale klant, je aanbod scherpstellen, social media & marketing,...) worden aan het gewone uurtarief aangerekend. We bespreken dit tijdens het kennismakingsgesprek, zodat je op voorhand duidelijk weet hoe je traject wordt opgedeeld.

 

Met loopbaancheques

Elke zelfstandige met minstens zeven jaar werkervaring heeft elke zes jaar recht

op twee loopbaancheques van de VDAB. Je eerste cheque is goed voor 4u

coaching, je tweede voor 3u. In totaal kan je dus 7u begeleid worden.

Eén cheque kost 40€. Dit wil zeggen dat je voor het hele traject slechts 80€ betaalt. De reële kostprijs bedraagt 1.100€. Het verschil wordt gesubsidieerd door de Vlaamse Overheid. Je vraagt je cheque aan via de website van de VDAB.

Ik ben verbonden aan K-onsult, een erkend loopbaancenter, waardoor je bij mij terecht kan met loopbaancheques.

Zonder loopbaancheques

Heb je geen recht (meer) op loopbaancheques? Dan kan je nog steeds een coachingstraject opstarten. Je investering bedraagt dan 75€ (excl. BTW) per uur. Een factuur is mogelijk.

Je kan betalen met payconic of de app van je bank op je smartphone op het einde van elke sessie. 

Afspraken die minder dan 24u op voorhand worden geannuleerd, worden aangerekend.

Waar en wanneer

In Gezondheidscentrum Mechelen

Op dinsdagvoormiddag en tweewekelijks afwisselend op donderdagavond en vrijdagvoormiddag.

Via videocall

Op donderdag en vrijdag.

Zet je op de wachtlijst

Heb je interesse? Laat dan je gegevens achter zodat ik je kan contacteren zodra er een plaats vrijkomt.

© 2020 by flowfix | Proudly created with Wix.com | Privacyverklaring