COACHINGSTRAJECT FOCUS LOOPBAAN

We starten met een vrijblijvend en gratis kennismakingsgesprek waarin ik luister naar jouw verhaal, we samen bekijken wat ik voor jou kan betekenen en we nagaan of er een klik is. Het is heel belangrijk voor het succes van het traject dat we een goed gevoel hebben bij elkaar. Ik verwacht van jou openheid, motivatie en de goesting om echt aan de slag te gaan met wat we tijdens het coachingstraject ontdekken. 

 

Als we samen beslissen om een coachingstraject te starten, plannen we een eerste gesprek in. Na het eerste gesprek volgt er een oefening over talenten en valkuilen. We plannen ook sessies rond (werk)waarden, toekomstdromen en daarna gaan we kijken hoe je dit naar de realiteit kan vertalen, wat je daarvoor nodig hebt en welke acties je gaat ondernemen om je ondernemersdroom echt waar te maken. 

Tarief

Met loopbaancheques

Elke werknemer en zelfstandige met minstens zeven jaar werkervaring heeft elke

zes jaar recht op twee loopbaancheques van de VDAB. Je eerste cheque is goed

voor 4u coaching, je tweede voor 3u.

Eén cheque kost 40€. Dit wil zeggen dat je voor het hele traject 80€ betaalt. Het verschil wordt gesubsidieerd door de Vlaamse Overheid. Je vraagt je cheque aan via de website van de VDAB.

Ik ben verbonden aan K-onsult, een erkend loopbaancenter, waardoor je bij mij terecht kan met loopbaancheques.

Zonder loopbaancheques

Heb je geen recht (meer) op loopbaancheques? Dan kan je nog steeds een coachingstraject starten. Jouw investering in dit traject bedraagt dan 665 € (incl.BTW) voor 7u coaching. ​

Je kan ervoor kiezen om de hele factuur in één keer te betalen aan de start van het traject of om het bedrag te spreiden over twee facturen. Je krijgt dan aan de start van het traject één factuur voor 332,5 € en een tweede factuur voor eenzelfde bedrag in de helft van het traject.

Afspraken die minder dan 24u op voorhand worden geannuleerd, worden aangerekend.

Waar en wanneer

In Gezondheidscentrum Mechelen (mogelijk tot 30 april)

Op maandagnamiddag en dinsdagvoormiddag

Via videocall

Op maandagnamiddag, dinsdagvoormiddag en donderdag

Vraag je vrijblijvend kennismakingsgesprek aan

© 2021 by flowfix | Proudly created with Wix.com | Privacyverklaring

Profielfoto's door Bynouchka