LOOPBAANCOACHING VOOR WERKNEMERS

Een volledig coachingstraject duurt 7u (= twee loopbaancheques). We starten met een vrijblijvend en gratis kennismakingsgesprek waarin ik luister naar jouw verhaal en je loopbaanvraag en natuurlijk ook mezelf en mijn manier van werken voorstel. Als je daarna van start wil gaan, plannen we het eerste gesprek in (en bestel je je loopbaancheque).

De eerste loopbaancheque gebruiken we doorgaans om te werken rond talenten en valkuilen, werkwaarden, energiegevers- en -vreters en toekomstdromen (= wat is jouw droomjob?). De tweede cheque kan je dan inzetten om je droom te vertalen naar de realiteit. Je gaat dan mogelijke pistes onderzoeken en heel concreet kijken naar de jobinhoud, de reële mogelijkheden, het vacatureaanbod, opleidingen,... We kunnen ook aan jouw cv en motivatiebrief werken, een LinkedInprofiel aanmaken of updaten, een sollicitatiegesprek voorbereiden,... Elke cheque wordt afgesloten met een persoonlijk ontwikkelingsplan (POP).

Tarief

Met loopbaancheques

Elke werknemer en zelfstandige met minstens zeven jaar werkervaring heeft elke zes jaar recht op twee loopbaancheques van de VDAB. Je eerste cheque is goed voor 4u loopbaanbegeleiding, je tweede voor 3u. In totaal kan je dus 7u begeleid worden. 

Eén cheque kost 40€. Dit wil zeggen dat je voor het hele traject slechts 80€ betaalt. De reële kostprijs bedraagt 1.100€. Het verschil wordt gesubsidieerd door de Vlaamse Overheid. Je vraagt je cheque aan via de website van de VDAB.

Ik ben verbonden aan K-onsult, een erkend loopbaancenter, waardoor je bij mij terecht kan met loopbaancheques.

Zonder loopbaancheques

Heb je geen recht (meer) op loopbaancheques? Dan kan je nog steeds loopbaanbegeleiding volgen. Je betaalt dan 60€ per uur.

Je kan betalen met de app van je bank op je smartphone of cash op het einde van elke sessie. 

Waar en wanneer

Omwille van het coronavirus zijn er momenteel geen face-to-face begeleidingen

in Gezondheidscentrum Mechelen. Tijdens de komende weken kan je wel

een afspraak inplannen voor coachings via videochat. De kalender wordt

deze week online gezet.

© 2020 by flowfix. Proudly created with Wix.com